Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dárky za objednávku DOOM Eternal, který tvrdě finišoval celý minulý rok

+ nová videa z hraní.

Po vlně odkladů všech ostatních jde o jednoho z pár posledních mohykánů, který nám na jaře zbyl. Takže se to musí ocenit náležitou pozorností, jinak by obchody s hrami mohly rovnou zavřít a otevřít až na podzim v době premiéry PS5.

Kdo si v ČR či SK předobjedná DOOM Eternal u vybraných prodejců, získá bonusy, jako je digitální kód na legendární hru DOOM 64 a balíček herních předmětů RIP AND TEAR PACK.

Oznámila to Cenega Czech společně s vizualizací těchto dárků:

Vývojáři z id Software se v reakci na nedávné články nechali slyšet, že vlastně tzv. crunch-time DOOM Eternal probíhal po celý minulý rok.

Mačkali ze sebe maximum, když se pokoušeli stihnout původní termín v listopadu 2019. To se jim povedlo a hra měla být hotova šest týdnů před dnem D, tedy někdy na začátku října.

Přesto padlo rozhodnutí ji ještě o čtyři měsíce odsunout, aby se dalo opravit více chyb a provést vyladění i vybalancování. Neznamená to tedy, že by od Vánoc doteď makali dál jako šrouby, spíš jim to dovolilo upustit trochu páru a podívat se na vše s odstupem.

Výkonný producent Marty Stratton pro VG247 uvedl, že loni probíhalo finišování po skupinách lidí. Když jedni odpočívali, druzí tvrdě pracovali, a naopak.

"Opravdu se snažíme respektovat životy lidí a jejch čas. Máme vážně dedikované zaměstnance, kteří se často sami rozhodnou pracovat navíc, jen aby hra byla perfektní. Chceme, aby naplnila naše vysoké standardy i očekávaní zákazníků," vyjádřil se na citlivé téma přesčasů v herním průmyslu.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Read this next