Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hotov Ori and the Will of the Wisps, dokonce i čeština

+ sběratelka.

Pokračování plošinovky s kouzelnou, až dechberoucí grafikou, je hotovo. Po několika odkladech bude stoprocentně venku 11. března 2020.

Microsoft pogratuloval celému týmu Moon Studios k dokončení Ori and the Will of the Wisps, nástupce Ori and the Blind Forest z 2015.

Tato exkluzivita bude venku pro Xbox One a PC (i na Steamu) za nižší než běžnou cenu (30 eur), nebo na předplacené službě Xbox Game Pass.

Nechybí podpora funkce Play Anywhere, takže můžete mezi platformami přenášet uložené pozice. Na Xbox One X zase vše pofrčí v 60fps a 4K rozlišení, byť u tohoto žánru nejde o něco klíčového.

"Vydej se na zbrusu nové dobrodružství do rozhlehlého, exotického světa, kde tě po cestě za odhalením Oriho skutečného osudu čekají hroziví nepřátelé a náročné hádanky."

Domácí hráči jistě ocení, že je to po dlouhé době hra od tohoto výrobce, která bude lokalizována formou českých titulků a to i na počítači.

Pro skalní příznivce série bude k mání sběratelská edice s prémiovým obalem, arbookem, soundtrackem v MP3, steelbookem a bonusovým diskem s fotkami a hudbou:

Read this next