If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Za Warcraft 3 Reforged si stojíme, ale byl to spěch, přiznal Blizzard

+ první patch venku, příslib náprav, automatické vracení peněz.

Na noční fiskální konferenci Activision Blizzard se prezident J. Allen Brack věnoval hlavně úspěchům s World of Warcraft Classic (viz Dobré ráno).

Když však došlo na fiasko okolo Warcraft 3 Reforged, které vyústilo v nejnižší hodnocení všech dob na Metacritic či stížnosti na downgrade, sklopil uši a přiznal:

"Upřímně, uspěchali jsme ho, máme za sebou těžký týden. Komunita od nás očekává opravdu skvělé věci a slyšeli jsme od ní, že tuto laťku jsme nedokázali splnit."

Nicméně za svými hrami si Blizzard nadále stojí a prý už všem mnohokrát dokázal, že je po vydání nejen podporuje, ale také vylepšuje, i s tím průběžně seznamuje fanoušky. Bohužel, J. Allen Brack prohlásil, že ty přepracované cutscény (slíbené na BlizzConu) ani teď nejsou v plánu, ačkoli je hra ráda používá v marketingu.

Vše navazuje na omluvu z minulých dnů, kdy firma litovala, že někteří hráči nedostali zážitek, jaký chtěli. A slíbila, že s žebříčky a klany chce okopírovat model se systémem MWR, který použila u StarCraft Remastered, ale potrvá to aspoň týdny. Některé prvky, jako turnaje, ze hry vyhodila, protože je dříve používalo málo hráčů a nevyplatí se je udržovat.

V tuto chvíli už je první patch pro Warcraft 3 Reforged venku (verze 1.32.1). Podrobný výčet změn zde.

V mezidobí byly změkčeny pravidla pro vracení peněz hráčům, kteří s kvalitou této hry nejsou spokojeni. Blizzard proto nabízí automatické a okamžité refundace přes systém zákaznické podpory, kde se vás nebudou na nic ptát. Kterak už výrobce při odškodnění nebude lpět na běžných limitech, co se týče doby uběhlé od pořízení či zda byla hra již použita, vysvětluje zde a zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments