Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mod přidává sexuální scény do Red Dead Redemption 2

Jako Hot Coffee v GTA + jejich ukázka na videu + jak to funguje?

Tři měsíce trvalo nadšencům, než se jim v PC verzi úspěšného westernu povedlo zprovoznit něco, po čem vyloženě volala po vzoru jiné hry Rockstaru.

Ano, narážíme na Hot Coffee do Grand Theft Auto: San Andreas. Před patnácti lety šlo o obrovskou kauzu z toho, že tvůrci zapomněli ve hře nevyužité soubory s erotickými minihrami, což aktivovalo politiky, právníky či ratingovou organizaci a donutilo výrobce k uvedení verze už bez toho.

Tento týden vydaný mod Hot Coffee Remake přináší do Red Dead Redemption 2 neinteraktivní sexuální scény, které v původní hře Arthur Morgan s nikým mít nemohl.

Funguje to tak, že vyrazíte do jedné ze tří lokací na mapě, kde tyto nové události čekají: Valantine Saloon, Saint Dennis a Strawberry hotel (později prý přibudou další). Tam kývnete připravené prostitutce (NPC postava), zaplatíte ji pět dolarů (píše se rok 1899!) a pak ji následujete do pokoje v horním patře.

Následuje pasivní sledování scény v posteli, během čehož můžete měnit kameru a pozici. Možnost svléknout se zatím v modu chybí (patrně až v příští verzi?), tudíž zdejší "zábava" v kompletním oblečení působí trochu komicky.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Zdá se, že autoři zatím ne úplně dokonalé modifikace Unlosing a Jedijosh920 pouze vzali některé stávající animace ze hry, vypadá to na jízdu na divokém koni...

K instalaci potřebujete nástroj Alexander Blade's Script Hook RDR2, pak jen zkopírujte soubor HotCoffee.asi. Stahujte odsud.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments