If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čtyři videa z Outriders včetně šesti minut komentovaného hraní

Zatím největší nálož materiálů.

Po úterním traileru a včerejších hi-res screenshotech jsme obdrželi dosud největší informační nálož o Outriders.

Tedy čtveřici oficiálních videí, které se věnují jednotlivým aspektům této poněkud generické krycí third-person akce: hernímu světu a příběhu, RPG prvkům a jejich přizpůsobení (při levelování postavy a prý odměňujícím lootování), schopnostem a herním třídám. Ty jsou zatím odhaleny tři: Pyromancer, Trickster a Devastator, každá se svými silnými a slabými stránkami, i rozdílným způsobem uzdravování se. Ve výsledku se prý dvě postavy nebudou podobat, ani když jsou stejná herní třída.

Cover image for YouTube videoOutriders - World and Story
Cover image for YouTube videoOutriders - RPG Depth & Customization
Cover image for YouTube videoOutriders - Classes and Powers

Tahle aspoň čtyřicetihodinová záležitost také byla předvedena v několikaminutovém sestřihu přímo z hraní s komentářem tvůrců. Klíčové je, že si ji můžete užít jak sólo, tak kooperativně, záleží jen na vás.

"Jedním z rysů hry je, že anomálie z energetické bouře zničila veškerou elektroniku. Lidstvo je proto odkázáno na výbavu a technologie z období před první světovou válkou. Čili takové zákopy a tanky, ale na cizácké planetě," vypráví tvůrce. Následně jsou ukázány síly, jako zpomalení (zmražení) všech nepřátel okolo, nebo slow trap, což zpomalí všechny kulky mířící na vás.

Prezentace pokračuje procházkou po městě jak z Anthem, takovém rozcestníku, kde si pokecáte s NPC postavami, nakoupíte, co potřebujete, a celkově zpomalíte. Vpřed vás bude posouvat příběh a mezi dobytými lokalitami bude možné zrychleně cestovat, jakmile vztyčíte vlajku.

Cesta vás zavede i do prvního města, kde začala kolonizace, ale nyní je v troskách a domovem nepřátel uvízlých při bouři, zatímco na obloze vykukují zbytky lodě, která vás sem přinesla. Potkáte zde podivná monstra, na která sešlete po zemi pohybující se oheň. Více detailů na stránce výrobce.

Cover image for YouTube videoOutriders - Official Gameplay Presentation

Záznam celého streamu níže - hovoří se tam i o cutscénách, ve kterých vy budete vždy tím hlavním hrdinou (včetně specifické výbavy), navzdory hraní co-opu s přáteli, zatímco oni v nich zase uvidí v ústřední roli sebe.

Cover image for YouTube videoOutriders - Official Reveal Stream

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Outriders

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments