If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Biomutant stále žije, tvůrci vysvětlují ticho

Info o stavu vývoje.

Ambiciózní hra se zvířaty v otevřeném světě prvotně oznámená už v roce 2017 byla poslední dobou nezvěstná. Nestihl se konec 2018 zmíněný při oficiálním oznámení, ani léto 2019, ani začátek 2020, navzdory matoucímu tvrzení ze strany některých obchodů.

Studio Experiment 101 proto dnes uznalo za vhodné informovat o stavu vývoje Biomutant, aby uklidnilo čekatele a vyvrátilo obavy.

"Mnoho z vás zajímalo, jestli se na hře stále dělá. Rádi bychom vás ujistili, že jsme nikdy nepracovali tak tvrdě a soustředěně jako nyní. Snažíme se ze všech sil, aby šlo o nejlepší titul, co kdy naši lidé vyrobili, a aby byl zábavný, jak to jen jde".

Datum vydání prý ještě nestanovili z toho důvodu, že si zatím nevěří ohledně jeho uskutečnění a dostatečné připravenosti hry. Nejnovější informace od vydavatele THQ Nordic nedávno počítaly s uvedením ve fiskálním roce mezi dubnem 2020 a březnem 2021, sami autoři by prý rádi zvládli kalendářní rok 2020, ale jisté to rozhodně není.

Závěrem poděkovali všem za trpělivost a podporu. Připomněli, že finální fáze vývoje her bývají dlouhé, složité a nepředvídatelné. Což prý pro Biomutant platí dvojnásob, vzhledem k jeho záběru, velikosti a délce.

Cover image for YouTube videoBIOMUTANT - NEW Gameplay 13 Minutes Demo No Commentary (Gamescom 2018)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Biomutant

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments