Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 19. února

Cena sběratelky Avengers, přírůstky na Game Pass, odklad Empire of Sin, další AAA VR odnož UbiSoftu...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází nepravidelně dle časových možností v některé všední dny týdne obvykle v 6:15 či v 9:15. Stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně.

- Cenega Czech na náš dotaz upřesnila, že maloobchodní doporučená cena sběratelky Earth's Mightiest Edition pro Marvel's Avengers dělá 5599 Kč.

- Co přibude v další vlně na službu Xbox Game Pass (i do její PC verze)? 20. února Ninja Gaiden II, 25. února Kingdom Hearts III, Two Point Hospital a Wasteland Remastered, 26. února Yakuza 0.

- Někdo se v Dreams pokusil zesměšnit Red Dead Online tím, že vytvořil malou parodii, kde každou chvíli vidíte vyskakující chybovou hlášku ohledně problémů na službách Rockstaru.

- UbiSoft buduje nový tým v Düsseldorfu, který bude pracovat na áčkové VR odnoži s příběhem čerpajícím z jedné z největších značek tohoto vydavatele. A tím se určitě nemyslí ta již oznámená jarní odbočka Prince of Persia pro VR.

- Mafiánská strategie z Chicaga roku 1920 ve stylu XCOMu, Empire of Sin, odložena na podzim. Unikátnost hry je prý výzvou, nikdo prý dosud nic takového neudělal a tvůrci chtějí vše zvládnout "správně".

Watch on YouTube

- Insider Sabi "potvrdil" z vlastních zdrojů, že ta nedávná šeptanda o letošním Batmanovi prý byla pravdivá. Skutečně má jít o reboot točící se okolo Court of Owls, jen název se během vývoje změnil.

- Dnes vychází nevšední hra DCL Drone Champions League o kompetitivním létání s dronem. V této simulaci prý hráči zažijí autentické ovládání dronů na extrémních tratích, které prověří jejich schopnosti. Podporuje klání třiceti lidí online, ale cena tisíc korun není moc adekvátní:

Watch on YouTube

- Xboxový boss Phil Spencer poskytl info k přípravám na E3, kvůli němuž měli minulý týden interní schůzi: prý tam představí "hluboké portfolio" her od vlastních studií, protože starty nových konzolí jsou vždy něčím výjimečným.

- Na PlayStation 4 bude od 19. února až do 4. března k dispozici hardcore survival hra DayZ od českého herního studia Bohemia Interactive za dočasně sníženou cenu o 40 %. Všichni fanoušci žánru survival tak mohou výhodně vstoupit do nelítostného boje o přežití a užít si hru s přáteli.

- Za exkluzivitu práv vysílání progamingových soutěží ve hrách od Activision Blizzard prý Google (YouTube) zaplatil 160 milionů dolarů.

- Tým vývojářů Metroid Prime 4 posílili tvůrci Crysis 3 a Epic Mickey, kteří budou mít na starosti prostředí.

- Vyšel Tyrannosaurus Update pro Age of Wonders: Planetfall. Do této sci-fi strategie přináší návrat "No Colonizer Mode", další nastavení obtížnosti, míst k prozkoumání atd.

Watch on YouTube

Read this next