Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 25. února

Bradavice z Harry Pottera v Minecraftu, žaloba za Descent, Crash Bandicoot v Dreams, nové Star Wars..

"Dobré ráno s Eurogamerem" je originální koncept českého Eurogameru, který se od roku 2013 stal tak oblíbeným, že ho později přejaly jiné weby. Publikován je (ne)pravidelně dle časových možností ve všední dny týdne obvykle v 6:15 či v 9:15. Stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně.

- Ta funkce Smart Delivery pro snadné upgrady her z Xbox One na Xbox Series X je využitelná jak pro majitele krabicových verzí, tak pro digitální verze, upřesnil MS.

- Vydavatel Little Orbit žaluje texaské studio Descendent a jeho šéfa za podvod, že nedokázali dokončit dlouho chystaný prequel Descentu, na nějž na Kickstarteru vybrali od lidí 600 tisíc dolarů a později vylákali peníze od vydavatele. Tvůrci prý nestihli naplánované milníky vývoje, datum vydání v únoru 2019, ani nesplnili kvalitativní standardy.

Watch on YouTube

- Pokračování God of War na PS5 má dle inzerátu Sony Santa Monica přinést "dechberoucí vizuální stránku, která nastaví novou laťku".

- Rozsáhlá mapa Bradavic z Harry Pottera do Minecraftu už je v hratelné alfaverzi 0.4 venku, najdete ji zdarma zde, ale autoři neopovrhnou finančním darem za nespočet hodin práce.

Watch on YouTube

- Metacritic přestal u her, jejichž průměrné hodnocení spadlo pod 90% (aktuálně u Dreams), používat označení, že byly "oceňované u kritiků". Namísto toho nyní uvádí, že hry s 89% či o něco níže měly "všeobecně pozitivní recenze".

- V Dreams někdo vytvořil zbrusu nové pokračování hopsačky Crash Bandicoot, tedy originální obsah s věrným modelem postavy, fantastickými animacemi a dobrým ovládáním. Už tedy ani nepotřebujeme Activision a jejich dlouho chystaný nový díl série, když si komunita pomohla sama.

Watch on YouTube

- Tvůrce Mortal Kombatu by rád viděl postavy z této bojovky ve hře Super Smash Bros. Ultimate od Nintenda.

- Předpokládá se, že tržby z mobilních her v roce 2022 v Evropě klesnou o 39 procent.

- Deníček o DLC La Resistance z prostředí Francie do Hearts of Iron 4:

Watch on YouTube

- Svou účast na březnové konferenci GDC odřekli kvůli zvyšujícím se obavám z koronaviru také Kojima Productions.

- Pohled na poslední ovladatelnou postavu Floyd Iraia z jarního Street of Rage 4:

Watch on YouTube

- Co opraví příští patch 1.0.4 v diablovce Wolcen?

- Off-topic: Star Wars: The High Republic bude série nových komiksů a knih, které prozkoumají galaxii 200 let před událostmi prequel filmů. Oznamovací filmeček:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments