Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Severoamerická divočina z nadějného SnowRunner

Nové video.

Domácí distributor Comgad, partner vydavatele Focus Home Interactive, upozornil na nové video ze SnowRunner od Saber Interactive (odkoupení tvůrci World War Z od THQ Nordic).

Tedy z nadějného terénního off-road simulátoru, který před pár dny dostal přesné datum vydání.

Tentokrát se můžete podívat na severoamerickou divočinu, které bude ve hře dělat společnost i ta ruská. Konkrétně jde o Černý les u Michiganu s podzimní barvou stromů a broděním se přes řeky, v nichž občas uvízne nějaké vozidlo. Jezdit se tam bude i přes částečně zatopené klády dřeva pod rouškou tmy.

Neméně atraktivně vypadá prostředí Aljašky se zmrzlým jezerem, kde budete s kamionem přes zasněžené hory a doly přepravovat objemný náklad. A jak vidno z mapy, o zábavu nebude nouze - někde musíte postavit most, opravit pilu, zásobovat boudu či dodat materiál.

Watch on YouTube

"Hru pohání nový grafický engine a vylepšená simulace. Ocitnete se v ní za volantem silných vozidel, zatímco budete dobývat divoká otevřená prostředí s tou dosud nejpokročilejší simulací terénu. Ovládejte 40 vozidel od značek jako Western Star, Ford, Chevrolet a Freightliner a zanechte svou stopu v nezkroceném otevřeném světě.

SnowRunner a jeho zcela nová zasněžená prostředí vám přinášejí jedinečné výzvy, které budete muset překonat! Zdolejte bláto, silné vodní toky, ale také sněhové závěje, led a zamrzlá jezera, zatímco budete plnit nebezpečné zakázky a mise. Rozšiřujte svůj vozový park a obohacujte ho o celou řadu vylepšení a doplňků, které vám pomohou zdolávat prostředí - kryt sání, řetězy pro pneumatiky, nárazníky, závěsy, světlomety a spousta dalších vylepšení vám poskytnou výhodu, kterou budete potřebovat."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments