If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází konzolový port Two Point Hospital

+ některé režimy až později, startovní trailer.

Cenega Czech ve spolupráci se společností Sega oznamuje, že od dnešního dne je v prodeji humorný management simulátor z nemocničního prostředí Two Point Hospital.

Děje se tak v krabicových verzích na konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

"Upozorňujeme, že módy Sandbox Mode a The Superbug Initiative nejsou prozatím součástí hry a budou do hry přidány v rámci bezplatné aktualizace 31. 3. 2020," varoval distributor v tiskové zprávě.

Startovní trailer ke konverzi:

Cover image for YouTube videoTwo Point Hospital - Console Launch Trailer

V netradičním a fascinujícím světě Two Point Hospital se jakožto ředitel nemocnice musíte naučit každý den vypořádat s mnoha ošidnými situacemi a nejrůznějšími výzvami a také prokázat svou schopnost stavět, léčit pacienty a inovovat za každých podmínek. Také nesmíte zapomenout na pravidelné školení a nábor personálu, čímž zajistíte plynulý chod a konkurenceschopnost své nemocnice. Že nejste schopni zachránit každého pacienta? Žádný strach, od toho je tady nemocniční chytač duchů!

Hra Two Point Hospital, která byla původně vydaná pouze digitálně pro PC v roce 2018, nyní přináší širokou škálu nových herních prvků a vylepšení, které byly do hry implementovány také díky zpětné komunitní vazbě. Mezi novými prvky, které na hráče čekají, je například nástroj návrhu interiéru Interior Designer, kopírovatelné rozložení místností nebo nástroj úpravy herních postav. Hra Two Point Hospital také přinese nedávno vydané dodatky do hry, jako je rozšíření Bigfoot nebo Pebberley Island.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Two Point Hospital

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author

Redakce

Contributor

Comments