Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Plants vs. Zombies 3 náhle venku

Měkký start + změny, trailer.

Co se osvědčilo minule u druhého dílu, to aplikovali EA a PopCap Games i u trojky. Na prvotní oznámení z loňského července navázalo rovnou vydání.

Tower-defense strategie Plants vs. Zombies 3 je už k dispozici pro hráče na iPhone a Android ve vybraných zemích světa, mezi něž patří Irsko, Rumunsko či Filipíny.

Jedná se o tzv. měkký start, který slouží k otestování hry omezeným publikem, než se přistoupí k uvedení i na dalších trzích. Nový trailer:

Watch on YouTube

Největší změnou v trojce je, že se nehraje v landscape režimu mobilního zařízení, nýbrž na výšku. Tvůrci to zdůvodnili slovy, že prý lidé často hrají na cestách či využívají multitasking, čili takhle mohou mobil držet a hrát pouze jednou rukou.

Na blogu dále hovoří o překopaných mechanismech hry či stavění města. Už nepotřebujete sbírat slunce produkovaná zasazenými slunečnicemi, namísto si energii získáváte jinými cestami.

Grafika je nově ve 3D, což prý autorům umožnilo větší flexibilitu a příležitosti do budoucna, či ukázku postav s více detaily.

O uvedení PvZ3 na jiných platformách zatím ani slovo, distribuce opět probíhá na bázi Free-2-Play.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Plants vs. Zombies 3

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments