If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 27. února

Změny na Steamu a GOG, Minecraft Mass Effect, nové Uncharted, 2x Platinum, The Division 2 zdarma...

"Dobré ráno s Eurogamerem" je originální koncept českého Eurogameru, který se od roku 2013 stal tak oblíbeným, že ho později přejaly jiné weby. Publikován je (ne)pravidelně dle časových možností ve všední dny týdne obvykle v 6:15 či v 9:15. Stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně.

- GOG změkčil podmínky vrácení peněz, nyní jsou benevolentnější než na Steamu: můžete požádat o vrácení peněz až do 30 dnů od koupi, i když jste hru už stáhli, nainstalovali a hráli.

- Steam zase konečně zavedl nové vyhledávání, které umožňuje třídit podle ceny, vyloučit hry, které už vlastníte, i odstranit VR tituly. A čím dál scrollujete, tím více výsledků vidíte, čili nemusíte manuálně procházet stránku po stránce (volitelné).

- Mass Effect míří do Minecraftu! Hráči dostanou 36 unikátních skinů, včetně postav jako Commander Shepard, Liara, Illusive Man či Garrus. Nechybí ani nové lokality jako základna na Marsu, nové textury, tématické menu a kompilace soundtracku z ME3. K dispozici na Xboxu, PS4, Switch, Windows 10, iOS a Androidu:

- Microsoft se oficiálně vyjádřil k továrnám v Číně: prý se zásobování vrací zpátky do normálu, ale v pomalejším tempu, než se předpokládalo.

- Vábení na Project G.G. (jen pracovní název), novou originální značku se superhrdiny od Platinum Games, kteří si ji také sami vydají:

Cover image for YouTube videoProject G.G. Teaser Trailer

- Podle šéfa Nvidia budou největší konkurencí příštích konzolí herní notebooky. To, že do jejich tenkých a lehkých těl byli schopni nacpat RTX, je prý průlomem. Byznys Nvidia s notebooky prý výrazně roste a má jít svým způsobem o nový typ herní konzole, kterou vlastní více lidí než PS4/Xbox.

- Už není třeba čekat ani na pokračování herních Simpsonů, protože vznikla předělávka dílu Hit and Run do Dreams. Ovládat zde můžete stejné postavy jako v předloze (Homer, Marge, Bart, Maggie, Lisa) a jedná se o otevřený svět, byť chce ještě dopracovat:

Cover image for YouTube videoI Played A Random Simpsons Hit & Run Fan Made Game And Was Impressed! | (Dreams PS4)

- Zlevněním na pár dolarů to neskončilo: The Divison 2 se snaží nalákat hráče víkendem zdarma, který běží ode dneška do 1. března. K dispozici v něm bude všem plná verze základní hry.

- The Wonderful 101: Remastered pro PC, PS4 a Switch vyjde letos 22. května. Vyladěno bude ovládání a též došlo k vylepšení hraní, kvality obrazu i framerate. Má jít o jakousi definitivní edici.

Cover image for YouTube videoThe Wonderful 101: Remastered is coming to Nintendo Switch, PlayStation 4 and PC!

- Anthem je jeden rok. Ačkoli není úplně co oslavovat, Bioware alespoň přichystali nové vinyly a nový materiál pro hráče, kteří se do hry přihlásí do měsíce odteď.

- Přídavek do Nioh 2 nebude přehnaně obtížný, jisté jsou nové zbraně.

- Komunitní video o aktuálním novém obsahu zdarma, Star Wars Battlefront 2 The Age of Rebellion:

Cover image for YouTube videoStar Wars Battlefront 2: The Age of Rebellion – Community Update

- Testerům byl rozeslán nový PS4 firmware v betě 7.50, ale není známo, co vlastně přináší.

- Připravuje se dokument o legendární FPS GoldenEye 007, zatím jen upoutávka:

Cover image for YouTube videoGoldenEra - The Legend of GoldenEye 007 Revealed

- Z účasti na PAX East vycouval také CD Projekt Red, ale měl tam mít jen obchodní schůzky, nikoli předvádět Cyberpunk 2077.

- Do Code Vein vyšlo druhé DLC Frozen Empress:

Cover image for YouTube videoCODE VEIN - DLC 2 Frozen Empress Trailer

- Předplatitelé služby Google Stadia Pro dostanou v březnu zdarma hry GRID a dva díly SteamWorldu, naopak opustí je Farming Simulator 19.

- V definitivním průchodu prvního The Last of Us s herci a tvůrci z Naughty Dog zaznělo, že si nechtějí zavřít dveře před pokračováním Uncharted. Sony jim prý poskytuje svobodu, že si mohou vybrat, co spáchají dál. Jednoho dne prý nové Uncharted není vyloučeno, řekl šéf Neil Druckmann. Už déle se spekuluje, že odbočka série se má zrodit v novém studiu Sony v San Diegu.

Cover image for YouTube videoThe Last of Us|The Definitive Playthrough-P15(Troy Baker,Nolan North,Neil Druckmann,Ashley Johnson)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments