If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pokračování Man of Medan - Little Hope - venku už v létě

Druhý díl The Dark Pictures Anthology v detailech + video.

Patrně si ještě pamatujete na Man of Medan z loňského srpna (dojmy z rozehrání, interaktivní film s větveným příběhem o hrůzách partičky teenagerů na malé lodi.

Vydavatel Bandai Namco a studio SuperMassive Games dnes potvrdili, že druhý díl The Dark Pictures Anthology s podtitulem Little Hope bude venku už někdy letos v létě.

Vezme vás do úplně nové lokality a s jiným osazenstvem, ale důraz na horor podaný filmovým stylem zůstane. První trailer se hlavně ohlíží za předešlou hrou:

Cover image for YouTube videoThe Dark Pictures Anthology: from Man of Medan to Little Hope

Čtyři studenti a jejich profesor budou uvíznuti a izolováni v opuštěném městě Little Hope, což by mohlo být pestřejší dějiště než minule. Jejich cílem bude otamtud zmizet, ale pronásledují je noční můry a neprostupná mlha.

Během putování po městě budou hledat cesty, kterak utéct, což se jim podaří jen tehdy, když pochopí smysl všech událostí, co zažívají, kořeny veškerého zla i jak je na ně napojeno.

Hrát budete moci opět osamoceně, ve dvou lidech kooperativně online nebo až v pěti lidech, kteří si předávají ovladač offline v Movie Night módu. Zajímavé je, že Little Hope má vyšší věkové doporučení (od 18 let) než Man of Medan (od 16 let), který byl i tak dost násilný.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Dark Pictures - Man of Medan

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments