Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přivolaná povodeň vytáhne všechny hráče Cuisine Royale z úkrytu

Černé slunce se vznáší nad onlinovkou s aktualizací.

Brutální online střílečka získává novou postavu a více rituálů či zbraní.

Společnosti Gaijin Entertainment a Darkflow Software oznamují vypuštění nové aktualizace "Weird West. Black Sun" aktualizace pro hru Cuisine Royale. Hráči budou mít možnost čerpat z nových zajímavých rituálů "Sun Eclipse" a "Global Flood", jakož i nového pátého šampiona - odvážnou královnu.

Oba nové rituály ovlivňují celou mapu na omezenou dobu a umožňují všem hráčům rychle se přizpůsobit novým bojovým podmínkám. Globální rituál povodně funguje, jak již název napovídá: pokryje krajinu vodou, vytahuje všechny hráče číhajících v budovách nebo bunkrech. Je možné rituál použít několikrát, aby se voda nedostala pryč. Rituál Černého slunce zase přináší temnotu, která umožňuje hráčům utéci před nebezpečím a schovat se nebo se vplížit na nepřítele a utajovat ho.

Watch on YouTube

Valentýnský "Viper" Chase je lídrem v motorkářském klubu "Black Sun" a má schopnost blikání. To umožňuje Viper snadno spatřit nepřítele a zastřelit ho od zad. Aktualizace přináší nové zbraně, se kterými se dá hrát, jako například АК103 (moderní verze útočné pušky Kalashnikov), Erma EMP (německý samopal z 30. let), SPAS 12 (slavná italská taktická brokovnice pro policii a speciální síly na celém světě) a Mauser C96 Mod. 712 (legendární modifikace pistole, která je schopna plného režimu automatického střelby).

Read this next