Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Venku je demo Final Fantasy 7 Remaku

Co obsahuje?

Cenega Czech ve spolupráci se společností Square Enix Ltd. oznamuje, že od dnešního dne je k dispozici ke stažení bezplatná demo verze očekávané RPG hry Final Fantasy VII Remake, která bude v prodeji od 10. 4. 2020 na PlayStation 4.

Níže nové video k demu a jeho hodinový průchod od Eurogameru:

Watch on YouTube

Demo, které je k mání prostřednictvím obchodu PlayStation Store, umožní hráčům užít si úvodní kapitolu ze hry a stát se svědky událostí ikonického bombového útoku na Mako Reactor 1. Navíc hráči, kteří si demo stáhnou před 11. květnem 2020, obdrží jako bonus exkluzivní téma PlayStation 4 (tento bonus bude dostupný od vydání hry).

Watch on YouTube

Final Fantasy VII Remake představuje kompletně přepracovanou verzi originální ikonické hry, která spoluutvářela žánr RPG. Hra vypráví příběh světa ovládaného energetickou společností Shinra Electric Power Company. V rozrůstajícím se městě Midgar vzniká organizace s názvem Avalanche, aby se postavila na odpor korporaci Shinra. Cloud Strife, bývalý člen elitních jednotek společnosti Shinra, se rozhodne změnit strany a nabídne pomocnou ruku organizaci Avalanche, aniž by si byl vědom epických následků svého rozhodnutí.

Hra Final Fantasy VII Remake nabídne kromě epického příběhu a nezapomenutelných postav také hybridní bojový systém, který spojuje akci v reálném čase se strategickými prvky založenými na příkazech v boji, nové herní prvky, moderní grafiku a ozvučení a mnoho dalšího.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy VII Remake

Video Game

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments