If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 4. března

Denuvo v Death Stranding, benchmark Street Fightera, nominace BAFTA, Bloodborne 2, událost Destiny 2..

"Dobré ráno s Eurogamerem" je originální koncept českého Eurogameru, který se od roku 2013 stal tak oblíbeným, že ho později přejaly jiné weby. Publikován je (ne)pravidelně dle časových možností ve všední dny týdne obvykle v 6:15 či v 9:15. Stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně.

- Death Stranding na PC bude mít obávanou ochranu Denuvo. Vyplynulo to ze stránky na Steamu.

- Dlouhé čtyři roky po základní hře vypustil Capcom benchmarkovací nástroj pro Street Fighter 5. Když vám ukáže, že jste na tom perfektně, nemusíte se vůbec ničeho bát a bojovka pojede hladce.

- Bloodborne 2 se momentálně nechystá ani neplánuje na vývoj, měl se dozvědět insider od From Software, kteří vždy paralelně dělají několik projektů naráz. Ten jejich nejbližší, Elden Ring, přinese dynamickou divokou zvěř, aby oživil herní svět a vdechl mu jiskru, tzn. aby nebyl jen takovým pozadím pro vaše kroky. Zdejší DNA prý bude podobné co předešlé tituly studia, ačkoli to vyústí v něco trochu jiného.

- K příležitosti 10. výročí Nier se na 29. března něco plánuje, prozradili producenti a ředitel tvůrců ze Square Enix.

- Obchod Xzone hledá novou účetní, která si troufá na finance ve firmě s obratem přes sto milionů korun.

- Známe nominace na britská ocenění pro nejlepší hry, BAFTA 2020. Vyhlášení je plánováno na 2. dubna. V celkové kategorii se o přízeň uchází Disco Elysium, Control, Outer Wilds či Sekiro.

- Další víkend zdarma s veškerým obsahem bude mít od zítřka Rainbow Six Siege, společně se slevami na přídavný obsah. Preload na PC a PS4 už je k dispozici, na Xboxu bude vyžadováno předplatné Gold.

- Právě jsou to tři roky, co byla uvedena hybridní konzole Nintendo Switch. Za tu dobu vyexpedovala 52 milionů kusů a 310 milionů her, z nichž pět exkluzivit má přes 16 milionů kusů.

- 10. března proběhne oficiální stream nového Ori:

- Z komunity tvůrců her do Dreams už lovili také samotní Media Molecule, kteří již předtím zaměstnali i celou řadu lidí dělajících obsah do LittleBigPlanet. Tím prvním šťastlivcem má být Jamie Breeze, který se stará o sociální sítě.

- Vzhledem k tomu, že rozšíření Warlords of New York pro The Division 2 nabízí v menu položku pro crossplay se Stadia verzí, se zdá, že port hry pro streamovací službu Google je za dveřmi.

- Nvidia se kvůli koronaviru rozhodla změnit akci GTC 2020 v San Jose na pouze online událost, která proběhne 22. až 26. března. Její šéf tímto způsobem nadále bude mít úvodní slovo na konferenci. Kontroverzi okolo přidávání her na GeForce Now se jinak věnuje The Verge.

- Pathologic 2 se tento pátek dostane také na PS4, čímž naváže na xboxový port z konce loňského roku.

Cover image for YouTube videoPathologic 2 - Accolades Trailer | Out Now on Xbox One

- Plošinovka DuckTales: Remastered se vrátila na digitální obchody a opět je možné ji koupit pro PS3, X360 (přes zpětnou kompatibilitu), Wii U a Steam.

- Příští týden se rozběhne událost Destiny 2: Season of the Worthy.

Cover image for YouTube videoDestiny 2: Season of the Worthy – Gameplay Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments