Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Alžběta Trojanová skončila v Seznamu, po neúspěchu s New+ zakotvila jinde

Populární dvojice moderátorů se trhá, opět má velké plány.

Už nějaký čas se branží proslýchalo, že Seznam prý po neúspěchu několika formátů herního pořadu New Game+ či New+ ukončil s dvojicí populárních moderátorů smlouvu, a teď to máme černé na bílém.

Alžběta Trojanová na svém Facebooku potvrdila, že Seznam vyměnila za nové působiště na plný úvazek v Tiscali Media, ke kterému měla blízko již z dřívějška (viz Gamescom, hostování v podcastu o seriálovém Zaklínači atd.). Rozšíří tam stávající, asi šestičlennou redakci na ještě vyšší číslo.

"Dneska jsme rozeslali tiskovku, tak snad už s tím můžu oficiálně ven. Nově jsem se přidala k týmu z Games.cz. Budu se jim starat hlavně o video sekci. Máme velký plány, jestli chcete slyšet detaily, nalaďte si dnešní podcast Fight Club. Studio zatím stavíme."

Znamená to, že se tedy trhá dvojice slavná hlavně z původního Re-Play. Žádné společné projekty prý momentálně nemá, ačkoli určitě se časem objeví na nějakých akcích typu Comic-Con.

A co bude dál s tím herním pořadem Seznamu? Patrně nic, oficiální stránka na Facebooku osiřela od třetího dílu New+ v prosinci, od té doby žádná aktualizace či oznámení konce pořadu, pouze příspěvky naštvaných fanoušků, jako tento z půlky února:

"Rád bych se zeptal, zda se něco bude dít nebo ne? Pořad zase v tichosti zmizel, žádný z jeho tvůrců se nevyjádřil proč, kam, navždy? Vy si opravdu nevážíte si lidí, kteří Vás sledují roky, dali Vám šanci č. 2 v NewGame+, pak šanci v New+ .. a zase útěk bez jediného komentáře?"

Read this next