Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vtahující režim do Ghost Recon Breakpoint představen

Detaily, datum a video.

Když tato vojenská týmová střílečka loni v říjnu vyšla, byly její prodeje zklamáním a UbiSoft přiznal, že vůbec nenaplnila očekávání. Slíbil, že se ji pokusí nějak inovovat, aby se tam pořád jen nerecyklovaly ty samé herní mechanismy z jeho ostatních sérií, a tohle je výsledek jeho půlroční práce.

Immersive režim do Ghost Recon Breakpoint po mírném odkladu vyjde 24. března pro všechny tři verze (PC, PS4, Xbox).

Watch on YouTube

Jak přibližuje článek na homepage, výrobce se v tzv. Ghost Experience updatu pokusil o nové uchopení hry, aby šlo o více taktičtější a autentičnější zábavu.

Hráči si budou moci zvolit, jestli chtějí běžný zážitek (styl hry ze základní verze), nebo více vtahující zážitek. Ten odstraní levely výbavy a stupňovaný loot, i nabídne nové taktické možnosti. Krom toho obsahuje jen částečnou regeneraci zdraví, omezené zdroje, minimální rozhraní a normální obtížnost.

Just doing a spot of the old "realistic looting".

Vedle toho tu bude existovat ještě třetí volba, Custom Experience, ve které si sami smícháte to, co vám nejvíce sedne z obojího výše. Například si zapnete realistický loot, ztrátu nábojů při nabíjení, nastavíte si staminu či obvazy, frekvence stavu zranění, uzdravování atd. Upravit si k obrazu svému můžete také HUD.

Read this next