Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 9/2020

AMD superpočítač. Vychytaný zdroj. Skříň pro dvě PC, herní postel..

- Aktuální verze populárního minipočítače Raspberry Pi hlásí zlevnění "prostředního" modelu s 2 GB RAM. Nově je výhodnější a víceméně vytlačuje z trhu 1GB model. Výrobce také opravil problémy USB-C.

- Seasonic u nového zdroje přišel s dost rafinovaným řešením kabeláže. Novinka se jmenuje Connect SSR-750FA a tím hlavním je zde speciální oddělený modul pro zapojení kabelů, aby nevedly jednotlivě od samotného zdroje.

- Plánujete kupovat nabušený herní notebook? Možná bude moudré ještě chvíli počkat. Podle spekulací má totiž Nvidia již brzy uvést notebookové grafiky Super, jenž by opět měly znamenat výrazný posun výkonu.

- Musíme uznat, že výrobce FSP dokázal s novou skříní označenou T-Wings CMT710 dost zaujmout. Naskládáte do ní rovnou dva celé počítače. Je totiž rozdělena na dvě stejné části. Nechybí RGB podsvícení, které se samozřejmě dá ovládat nebo průhledné části, abyste se mohli kochat.

- AMD se povedl skvělý marketingový tah. Jeho procesory a grafické karty totiž budou pohánět chystaný superpočítač pojmenovaný EL Capitan. Do provozu by měl být uveden v roce 2023 a současný nejvýkonnější stroj několikrát překonat.

- Říkali jste si, že vás ve světě hardware už nemůže nic moc překvapit? Co třeba speciální herní postel? Jednu takovou představila japonská firma.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments