Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Už se ví, o čem je Warzone do Call of Duty + oficiální trailer

UPDATE.

UPDATE - Activision v noci na dnešek vše oficiálně potvrdili společně s trailerem. Warzone je k dispozici ode dneška na bázi Free-2-Play pro kohokoli.

Watch on YouTube

Původní článek 9.3. - Nejhůře střežené tajemství současné herní branže, Battle Royale režim do nejprodávanější multiplayerové střílečky, nabylo konkrétnější obrysy po dvou už určitě posledních únicích.

Jednak se na Twitchi v předstihu objevila reklama na Call of Duty: Warzone, druhak jeden z pozvaných YouTuberů na akci výrobce neudržel jazyk za zuby, resp. nechal video trestuhodně viditelné na jeho kanálu před uvolněním embarga.

Čili půjde o samostatnou Free-2-Play hru, která ke spuštění nevyžaduje vlastnit plnou hru Call of Duty: Modern Warfare (ač uložený pokrok se přenáší).

Podporovat bude cross-platform (cross-play) hraní až ve 150 lidech (patrně se navýší), kteří mohou zápasit samostatně, ve dvojicích či trojicích.

Narodí se pouze s pistolí, na výběr bude ze tří úrovní brnění. Cokoli ve hře uděláte, to vám vydělá peníze, které lze utratit v tzv. Buy Stations za killstreaky, loadouty či oživení padlých parťáků. Jakmile někdo zemře, musí pak vyhrát bitku jeden na jednoho v gulagu, aby se vrátil mezi živé.

Masivní mapa se bude skládat ze smíchání klasických starých levelů (Terminal, Scrapyard, Overgrown, Broadcast) plus nějaké nové oblasti. Prý ale nemáte mít pocit recyklace či pouhého reskinu.

Z vozidel tu najdete tyto: ATV, SUV, helikoptéru, náklaďák a TAC Rover. Vedle hlavního módu Warzone má být k mání i Plunder režim o respawnu. Více na Redditu.

Watch on YouTube

Read this next