If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 11. března

Isometrický Dead Space, nový americký fotbal, vysílání o Xboxu, posila GameStopu, UbiSoft a GeForce Now...

"Dobré ráno s Eurogamerem" je originální koncept českého Eurogameru, který se od roku 2013 stal tak oblíbeným, že ho později přejaly jiné weby. Publikován je (ne)pravidelně dle časových možností ve všední dny týdne obvykle v 6:15 či v 9:15. Stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně.

- Take 2 se domluvili s NFL na vyrobení nějakých her s americkým fotbalem, které ovšem nebudou sportovní simulací, čili konkurenci Madden NFL od EA Sports nedostane.

- Jak by asi mohl vypadat Dead Space coby isometrická hra? O to se pokusili The Brotherhood za použití enginu pohánějícího Beautiful Desolation a STASIS. Leč žádná taková hra ani odbočka sci-fi série momentálně bohužel ve vývoji není:

- Port DOOM 64 bude 20. března obsahovat i novou kapitolu odehrávající se po událostech původní kampaně. Hra pojede ve 100 fps i klidně v 1000 fps, její HW nároky jsou zde.

- Tohle je velké překvapení: bývalý prezident Nintenda, oblíbený Reggie Fils-Aimé, byl jmenován do představenstva obchodů GameStop. Bude poskytovat své zkušenosti s byznysem s krabicovkami, i pomůže v transformaci firmy v nelehké době.

- Herec Norman Reedus bude znovu na něčem spolupracovat s Hideo Kojimou, uvedl v interview pro Wired.

- Na rozdíl od jiných vydavatelů UbiSoft plně podporuje službu GeForce Now od Nvidia, s kompletním přístupem k jeho hrám z jakýchkoli podporovaných obchodů. Považuje tuto službu za špičkovou a za skvělou v tom, že hráčům umožňuje volbu v tom, kde budou hrát jejich oblíbené hry.

- 17. března se dozvíme nové informace o Xbox Series X, xCloudu a raytracingu na nové konzoli. Půjde o to, co mělo být původně na konferenci GDC, ale namísto ní proběhne živé vysílání.

- Japonský časopis Famitsu dal očekávané hře Animal Crossing: New Horizons pro Nintendo hodnocení 38 ze 40.

- Holandský Amazon krátce prodával zlevněné Nintendo Switch jen za 250 eur, což je cena, jaká tu ještě nebyla, ale nedoručuje do všech zemí.

- Oznámen Panzer Dragoon: Voyage Record (pracovní název) s vydáním nejpozději do března 2021 a žánrem "dramatická střílečka pro virtuální realitu". Půjde o oprášení starých epizod trilogie pro Segu Saturn, avšak s novým ovládáním ve VR.

- Headsety Valve Index jsou opět dostupné k objednání, ale nebudou expedovány zákazníkům dříve než za osm týdnů.

- Podpora Mortal Kombatu 11 novým obsahem bude pokračovat i po Spawn, slíbil na turnaji Ed Boon, tvůrce série.

Cover image for YouTube videoFinal Kombat 2020 | Mortal Kombat

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments