Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Demo Resident Evil 3 venku tento čtvrtek

+ beta MP odbočky Resistance.

Již brzy bude k dispozici ke stažení bezplatné demo Resident Evil 3, a stejně tak bude zpřístupněna otevřená betaverze Resident Evil Resistance. Oznámil to Capcom.

Fanoušci série budou mít již brzy možnost okusit hru Resident Evil 3 díky hratelné ukázce, která bude k dispozici ke stažení již tento čtvrtek - od 19. 3. 2020 - na PlayStation 4 (PlayStation Store od 18:00 hod), Xbox One (Microsoft Store již od 05:00 hod) a PC (Steam od 18:00 hod).

Hráči v rámci demoverze vstoupí do role legendární hrdinky Jill Valentine a připojí se ke Carlosovi Oliveirovi a členům Umbrella Biohazard Countermeasure Service (U.B.C.S.) na misi s cílem evakuace civilistů ze zdevastovaného a zamořeného města Raccoon City.

Watch on YouTube

Později tento měsíc budou mít hráči možnost zdarma si vyzkoušet i asymetrický samostatný režim 4vs1 Resident Evil Resistance, který hráči získají při zakoupení hry Resident Evil 3.

Jeho otevřená beta bude přístupná od 27. března 2020 na PlayStation 4 (PlayStation Store od 08:00 hod), Xbox One (Microsoft Store od 08:00 hod) a PC (Steam od 18:00 hod) až do dne vydání hry, tedy do 3. dubna 2020.

Hráči zde budou mít možnost převzít roli Daniela Fabrona, které je jedním ze čtyř Masterminds, a následně budou mít možnost vstoupit do role jednoho z Přeživších a bojovat o život společně se 3 dalšími hráči.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil 3: Nemesis

Nintendo GameCube, PS1

About the Author

Redakce

Contributor

Comments