Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 10/2020

Razer Viper v mini verzi. AMD RDN2 a další podsvícené křeslo.

- AMD nám trošku představilo, jak budou vypadat jeho novinky letošní rok. Především se můžeme těšit na RDNA2 architekturu slibující hlavně zlepšení v oblasti spotřeby. Stejně tak má přijít ray-tracing v podání AMD Radeon.

- Podsvícené herní křeslo Genesis Trit 500 se na trhu ohřálo pouze chvilku a už tu máme oficiálně nový model Trit 600. Svému předchůdci se dost podobá, nabízí ale vyšší nosnost, větší průměr koleček a hydrauliku vyšší třídy.

- Jsou pro vás standardní herní myši prostě zbytečně velké? Mrkněte na nově představený model Viper Mini od Razer. Jedná se vlastně o zmenšený model Viper, jak jste určitě odvodili z názvu. Nabídne hmotnost pouhých 60 gramů, Razer Synapse či kvalitní senzor.

- Vypadá to, že Intel chystá silnou konkurenci pro AMD Ryzen procesory. Uvede nový top model s deseti jádry, dále nový osmijádrový a do střední třídy zavítá nový model Intel Core i5. Na jejich uvedení si ale počkáme až na druhou polovinu roku.

- Další ultra-široký monitor má na svědomí Philips. Nabízí 3440 x 1440 pixelů na VA panelu, což znamená poměr stran 21:9. Samotný panel je velký 34 palců. Je zde rovněž technologie Adaptive Sync, HDR certifikace či svítivost 500 nitů.

- Nová recenze hodnotí monitor EX2780Q ze stáje BenQ. Jde o 27" model s rozlišením 1440p a především 144Hz obnovovací frekvencí. Monitor nabízí dost slušný obraz, pokročilé technologie a překvapivě dobré audio. Naopak může odradit vyšší cenovka.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments