Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Démonická akce je právě v prodeji

DOOM Eternal i ve startovním traileru.

Cenega Czech ve spolupráci se společností Bethesda Softworks oznamuje, že dnešním dnem vstupuje do prodeje očekávaná first-person střílečka DOOM Eternal od studia id Software.

Hra je v prodeji od 20. března 2020 na PC, PlayStation 4 a Xbox One v několika krabicových edicích.

Ve světových recenzích si zatím odnáší ta nejvyšší hodnocení: aktuální průměr PC verze na Metacritic je 90 ze 100 bodů. V průběhu následujících dní budou mít fanoušci možnost připojit se ke sledování herních streamů na Twitchi v podání předních českých herních influencerů a streamerů, jako je Mazarini, Agraelus a ArcadeBulls.

Startovní trailer:

Watch on YouTube

ZLIKVIDUJ PEKLO s novou hrou DOOM Eternal! Armády samotného Pekla zamořily Zemi. Staň se zabijákem v epické kampani pro jednoho hráče, postav se hordám démonů napříč dimenzemi a zastav finální destrukci lidstva. Jediné, čeho se bojí... jsi ty. DOOM Slayer.

Hra DOOM Eternal od legendárního studia id Software je přímým pokračováním cenami ověnčeného bestselleru DOOM z roku 2016. Zažijte ultimátní kombinaci rychlosti a síly, zatímco si budete razit cestu napříč dimenzemi s využitím nového soubojového systému z první osoby. Hra DOOM Eternal nabídne kromě rozsáhlé kampaně pro jednoho hráče také multiplayer mód "Slayer vs Demons", kde budou mít hráči možnost zvolit si svou stranu - budete bojovat za záchranu lidstva, nebo se rozhodnete připojit se k démonické armádě?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Doom Eternal

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

About the Author

Redakce

Contributor

Comments