Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení WRC 9, WRC 10 a WRC 11

+ detaily, trailer.

Nestandardně hned trojici příštích závodů ohlásilo francouzské studio KT Racing společně s vydavatelem Nacon (tahle dvojka mimochodem kutí i příští Test Drive).

WRC 9, oficiální hra s licencí World Rally Championship, vyjde 3. září 2020 pro PC (Epic Games Store), PS4 a X1, plus později vylepšené verze pro Xbox Series X, PlayStation 5 a také Switch.

Prodloužená dohoda s organizátory WRC Promoter až do roku 2022 rovnou počítá i s dalšími ročníky WRC 10 a WRC 11. Zde je oznamovací trailer zatím k devítce:

Watch on YouTube

Do beztak už rozsáhlého kalendáře šampionátu se přidají Safari Rally v Keni, Rally Japan s úzkými silničkami, Rally New Zealand v překrásných přírodních scenérích plus nějaké dvě další.

Oceňovanou kariéru z WRC 8 mají vylepšit rozšířené mechanismy, nové příležitosti k upgradu vašeho týmu, pestřejší události a silnější pouto se skutečným šampionátem.

Pro ještě věrnější chování vozů se tvůrci opět zaměřili na jejich fyziku, aby posunuli autentičnost na novou úroveň. Důraz na detaily má být znát na odezvě auta na různé typy povrchů, i ze zvukové stránky.

Celkově je slíbeno přes 50 oficiálních týmů s jejich polepy a 15 bonusových klasických aut z historie WRC.

Read this next