Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 11/2020

Nové Ryzen procesory pro notebooky, obří Cooler Master monitor...

- Značka sluchátek Beats patří k tomu lepšímu, co si můžete pořídit. Nové Powerbeats 4 jsou další generací bezdrátových špuntů. Nově nabídnou podporu "Hey Siri" z AirPods a delší výdrž. To vše za nižší cenu.

- AMD oficiálně představilo nové procesory do notebooků. Úspornější řada U přinese 4 až 8 jader a integrovanou grafiku, na které rozjedete méně náročné hry. Výkonnější řada H pak přidá na frekvenci čipů.

- Máte rádi hodně tlačítek na myši? Snad vám 17 bude stačit. Přesně tolik jich má myš od Corsair. Model Scimitar RGB Elite jsme si vyzkoušeli. Chválili jsme nejen software, ale i robustní konstrukci.

- Cooler Master přichází na trh s herními monitory. A hned jeden z prvních kusů míří hodně vysoko. Model GM34-CW zaujme vysokou obnovovací frekvencí, kvalitním VA panelem a rozlišením 3440 x 1440 pixelů. Výrobce si ale nechá za novinku dobře zaplatit.

- Apple v týdnu také představoval novinky. Vylepšený MacBook Air obdržel nové procesory od Intelu, větší SSD a opravenou klávesnici. Letošní iPad Pro se zase dočká druhého fotoaparátu a LiDAR senzoru. Výrobce taky přichystal klávesnici, která iPad zvedne do vzduchu. Jenže ta přijde na necelých 9 tisíc korun.

- Do rukou se nám dostala nová klávesnice od Niceboy. Model ORYX K300X nabízí mechanické spínače a kompaktní provedení bez numerického bloku. Nejen méně známým spínačům jsme se podívali na zoubek.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments