Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detaily o víkendovém testování Predator: Hunting Grounds

+ videa o herních třídách.

Společnost Sony Interactive Entertainment (SIE) dnes oznámila podrobnosti k bezplatné zkušební verzi akčního titulu Predator: Hunting Grounds. Free trial tohoto očekávaného multiplayer titulu bude dostupná od pátku 27. března 2020 (17:00 hod.) do neděle 29. března 2020.

Vývojáři ze studia IllFonic poodhalili, na co se hráči mohou těšit:

Na začátku si každý zvolí, zda se chce vžít do role Predatora, nebo příslušníka elitního Fireteamu. Obě role mají svůj vlastní set zbraní, schopností a taktik k přežití. Zkušební verze se bude odehrávat v prostředí vybrané mapy Overgrowth zasazené do tropické džungle jihoamerických hor. Ať už si hráč vybere Predatora či některého z vojáků, bude na své cestě mapou čelit také nepřátelským partyzánským silám bývalého vládního projektu Stargazer, které se v této velmi teplé džungli pohybují. Nový trailer:

Watch on YouTube

Při výběru příslušníka Fireteamu je možno volit mezi jednou ze tří vojenských postav: zkušeným velitelem (Assault), rychlým bojovníkem (Scout) a odolným škůdcem (Support). Plná verze hry bude obsahovat i čtvrtý vojenský charakter. Ke zdolání Predatora je potřeba každý z nich, protože jen díky týmové spolupráci je možné dosáhnout konkrétních cílů pro úspěšné dokončení jednotlivých misí. Při každém vstupu do džungle je náhodně vybrána jedna z mnoha misí, díky čemuž si hráč na vlastní kůži vyzkouší neustále se měnící herní zážitek.

Pokud si hráč vybere roli Predatora, ve zkušební verzi na něj čeká postava Huntera, u níž lze dále volit mezi mužskou či ženskou verzí. Vzhled postavy jde upravit také výběrem některého z brnění. V plné verzi hry budou charaktery Predatora celkem tři: Hunter, Berseker a Scout. Jako ten nejvražednější lovec vesmíru bude Predator vybaven mimozemskými zbraněmi jako je například Plasma Caster pro boj na dálku, a také špičkovými technologiemi v podobě infračerveného vidění nebo pokročilého maskování.

Watch on YouTube

Pro vyzkoušení trial verze zdarma je potřeba internetové připojení a platné PS Plus členství. Vývoj hry Predator: Hunting Grounds má na starost studio IllFonic. Vydavatelem je společnost Sony Interactive Entertainment (SIE), plná hra vyjde v půlce dubna i pro PC (exkluzivně na Epic Games Store).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Predator: Hunting Grounds

PS4, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments