If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ovlivní nějak koronavirus dokončování Cyberpunk 2077?

Oficiální vyjádření CD Projektu Red.

Také si říkáte, jak v těchto napjatých dnech pokračují práce na vysoce očekávaném RPG Cyberpunk 2077? S odpovědí na tuto otázku přišel před několika dny na svém facebookovém profilu člen představenstva Michal Nowakowski, když napsal:

„Díky našim nindžům z IT a administrace se nám podařilo přesunout všechny domů a vývoj Cyberpunku i Gwentu běží dál. Byl to šílený týden!" Dále dodal, že v případě společnosti jako CD Projekt RED to znamená, že se na „home office" přesunula přibližně tisícovka lidí hned z několika kontinentů.

Krom vyjádření Michala Nowakowského také studio vydalo oficiální zprávu, jejíž český překlad vám přinášíme níže:

Vážení přátelé, spoustu z vás nejspíš zajímá, jaká je situace v CD PROJEKT RED a jaký dopad má COVID-19 na naše každodenní fungování. Zde je krátká aktualizace. Během minulého týdne jsme se celé situaci přizpůsobovali a postupně jsme zaváděli preventivní opatření napříč celou organizací. Rovněž jsme vylepšovali vybavení a infrastrukturu, abychom našim zaměstnancům umožnili pracovat na dálku, z bezpečí domova.

Na základě těchto příprav CD PROJEKT RED přechází na režim kompletní práce na dálku a bude v něm pokračovat, jak dlouho to bude nutné. Je to způsob, který podle nás zajistí nejvyšší možnou zdravotní ochranu všem členům našeho týmu. A přestože je to pro všechny trochu nové, této výzvy se nebojíme a nic nenaznačuje tomu, že bychom měli přestat ve snaze přinést vám v září úžasné akční RPG. Opatrujte se! CD PROJEKT RED

Cyberpunk 2077 vyjde 17. září 2020 na PC, Xbox One a PlayStation 4 v profesionální české verzi. Hra na PC se bude aktivovat na GOG GALAXY 2.0 prostřednictvím herního klienta.

Cover image for YouTube videoViewer-Mail Ep2: RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Limited Edition Teardown + Overclocking

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments