If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

BioShock, XCOM 2 a Borderlands míří na další platformu

Trojité oznámení od 2K včetně podrobností.

2K dnes oznámili, že již brzy budou na herní konzoli Nintendo Switch v prodeji slavné tituly, jako je BioShock: The Collection, XCOM 2 Collection a Borderlands Legendary Collection

Stane se tak již od 29. května 2020.

"Hráči se již brzy mohou těšit na jedny z nejúspěšnějších her v historii společnosti 2K, které si dokázaly získat miliony fanoušků po celém světě, a to zcela poprvé na konzoli Nintendo Switch. Každá z herních kolekcí obsahuje základní hry a dodatečný obsah," uvádí tisková zpráva.

Cover image for YouTube videoNintendo Switch - 2K Games - Announcement Trailer

BioShock: The Collection - Vkročte do nezapomenutelného světa a prožijte velkolepý příběh oceňované herní série BioShock. Vydejte se do nádherných měst Rapture a Columbia. Kolekce BioShock: The Collection přináší v jednom balíčku hry BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered a BioShock Infinite a také veškerá DLC pro jednoho hráče. Balení BioShock: The Collection obsahuje 16GB paměťovou kartu, přičemž bude požadováno dodatečné stažení herních dat.

XCOM 2 Collection - Zažehněte plamen globálního odporu, postavte se mimozemské hrozbě a zachraňte lidskou rasu před vyhynutím. Kolekce XCOM 2 Collection přinese hru XCOM 2, 4 DLC balíčky (Resistance Warrior Pack, Anarchy's Children, Alien Hunters a Shen's Last Gift) a masivní rozšíření XCOM® 2: War of the Chosen. Balení kolekce neobsahuje paměťovou kartu.

Borderlands Legendary Collection - Zažijte třínásobný chaos a vzrušující akci s jedinečnou kolekcí originálních looter-shooter her s jedinečnou stylizací, objevujte rozmanité světy, nepřeberné množství zbraní a nepřátel. Kolekce Borderlands Legendary Collection přinese v jednom balíčku hry Borderlands®: Game of the Year Edition, Borderlands® 2 a Borderlands®: The Pre-Sequel a také možnost zahrát si s přáteli díky lokálnímu split-screenu či online multiplayeru pro až 4 hráče. Balení Borderlands Legendary Collection obsahuje 8GB paměťovou kartu, přičemž bude požadováno dodatečné stažení herních dat (cca 41,6 GB).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

BioShock: The Collection

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author

Redakce

Contributor

Comments