If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Crossout oslovuje hráče, aby zůstali doma a bojovali s obrovskými vozidly Leviathan

Aktualizace Drone Day.

Společnosti Targem Games a Gaijin Entertainment ohlásily vydání aktualizace 0.11.20 (Drone Day) pro postapokalyptickou online akční hru Crossout. Hráči se zúčastní nové války pomocí dronů a budou dostávat prémie za to, že zůstávají doma. Součástí je také nové útočné vozidlo Charlie-7.

Nová bitva pod názvem "Dronapocalypse" je válkou mezi dvěma týmy, které se skládají z jednoho obrovského Leviathana a počtu malých těžce ozbrojených dronů. Cílem v bitvě je zničit nepřítele Leviatana nebo snížit jeho trvanlivost před skončením bitvy při obhajobě vašeho Leviatana. Úspěch v této misi je odměněn novými nálepkami a jedinečnými profilovými bannery. Tento režim bude k dispozici do 8. dubna.

Cover image for YouTube videoCrossout 0.11.20: Drone Day / День дронов

Nová speciální událost pod názvem "Stay at Home" trvá do 9. dubna a je jednoduchá: Hráči by prý měli zůstat doma a hrát Crossout. Každý den, prvních 15 PvP vítězství je odměněno 15 mincemi, které můžete použít v herním obchodě.

Nové obrněné vozidlo Charlie-7 připomíná moderní průzkumné vozidlo a je vybavení jedinečnou raketou "ATGM Flute". Je dostupné ve hře Crossout - Assault Force; Charlie-7 obsahuje také kosmetické výrobky, portrét a herní valuty.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crossout

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments