Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Knihovna GeForce Now se bude pravidelně rozšiřovat každý čtvrtek

Přidává Control a další hry - seznam.

Služba GeForce NOW v současnosti zpřístupňuje milionům hráčů po celém světě cloudové hraní a její katalog se nyní pravidelně rozrůstá. Většina nových přírůstků bude do služby přibývat ve čtvrtek. Hráči tak mají stanovený pevný den, kdy se mohou těšit na pravidelný přísun novinek. Společnost NVIDIA se aktuálně snaží přidávat nové tituly v den jejich vydání pro PC platformu anebo co nejblíže tomuto datu. Zajímavé novinky jsou nachystány na příští týden.

První pravidelné rozšíření herní knihovny: Tento čtvrtek se služba GeForce Now dočkala prvního pravidelného rozšíření, v jehož čele stojí také Control. Nejnovější titul od známého vývojářského studia Remedy Entertainment a vydavatele 505 Games se na konci loňského roku setkal s velmi pozitivními ohlasy. Sci-fi akční adventura nabízí skvělou vizuální stránku a také realistické světelné efekty vykreslované pomocí ray tracingu a do GeForce NOW je také plánováno zařadit jeho nejnovější rozšíření „The Foundation". A právě RTX ON je v GeForce NOW zpřístupněno všem majitelům členství Founders.

Vlastní Epic Games Store knihovna: Control je dostupné přes obchod Epic Games Store, pro který je ikonická také velmi populární free-to-play battle royale hra Fortnite. Její extrémní oblibu ve světě demonstruje také fakt, že jde o vůbec nehranější titul v GeForce NOW, po kterém sáhl již více než milion hráčů. Mezi další oblíbené hry z Epic Games Store patří Dauntless, Kingdom Come: Deliverance, Metro Exodus (také RTX ON) a World War Z.

GeForce NOW umožňuje všechny tyto i další tituly spustit například na starších počítačích, Macu nebo zařízeních s OS Android. Schopnost služby rozšiřovat komunitu hráčů PC her pochválil CEO společnosti Epic Games Tim Sweeney a nazval ji na svém Twitteru "nejvíce přívětivou pro vývojáře a vydavatele mezi streamovacími službami.

Hráči mohou v GeForce NOW Game Ready a své oblíbené hry spustit téměř okamžitě. Služba přináší optimalizaci titulů pro hraní v cloudu, vylepšení výkonu s pomocí Game Ready ovladačů a NVIDIA se také stará o to, aby všechny hry byly opatřeny aktuálními updaty. Spokojení hráči mohou své zážitky sdílet na sociálních sítích s hashtagem #GRonGFN.

Celkem se k GeForce připojilo osm her:

  • Arma 2: Operation Arrowhead
  • Control (s raytracingem)
  • Danganronpa: Trigger Happy Havoc
  • Dungeons 3
  • Headsnatchers
  • IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad
  • Jagged Alliance 2 - Wildfire
  • The Guild 3

K tomuto výčtu patří také nové rozšíření Sunset Harbor pro Cities: Skylines zaměřené na rybolov a dopravu, které přidává velké množství obsahu, včetně rybářského průmyslu, meziměstských autobusů, vrtulníků, čističek vody a dalších. Toto rozšíření je do 30. března možné vyzkoušet v rámci Free-to-Play víkendu.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Control

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments