If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dnes vychází Resident Evil 3

+ startovní trailer.

Cenega Czech ve spolupráci se společností Capcom oznamuje, že dnešním dnem vstupuje do prodeje očekávaný remake oblíbeného survival hororu z roku 1999.

Resident Evil 3 je v prodeji v krabicové podobě na PlayStation 4 a Xbox One (digitálně i na PC). Součástí hry je také multiplayerový mód Resident Evil Resistance.

Cover image for YouTube videoResident Evil 3 - Launch Trailer

"Staňte se svědky vrcholných událostí v Raccoon City v kompletně přepracované hře Resident Evil 3. Toto fanoušky vysoce žádané pokračování z legendární videoherní franšízy s více než 94 miliony prodaných kopií navazuje na oceňovaný titul Resident Evil 2 a přináší završení událostí a příběhu z Raccoon City. Hra Resident Evil 3 s sebou přináší také nový asymetrický online multiplayer mód 4vs1 Resident Evil Resistance.

Ve hře Resident Evil 3 se ocitáte v roli Jill, která se snaží o útěk ze zamořeného města Raccoon City. Děj hry se odehrává těsně před a těsně po událostech z Resident Evil 2, které vrhají nové světlo na kritickou situaci ve městě Raccoon City. Každá naděje na útěk je zmařena další hvězdou série Resident Evil: impozantní organickou zbraní Nemesis. Toto brutální a zároveň velmi inteligentní monstrum využívá bohatý arzenál zbraní ničivé síly za účelem nemilosrdné eliminace všech přeživších členů jednotky S.T.A.R.S. ve městě - a Jill představuje jeho poslední cíl..."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil 3: Nemesis

Nintendo GameCube, PS1

About the Author

Redakce

Contributor

Comments