If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mafia 2 remaster dle Korejců klepe na dveře

Nález v databázi.

Tyto zvěsti nejsou vůbec ničím novým, psali jsme o nich už loni v listopadu.

Čerstvé je pouze to, že v databázi korejské ratingové organizace (Korean Media Rating Board), která uděluje věková doporučení jednotlivým hrám, se objevila Mafia II: Definitive Edition.

Signalizuje to, že moderní předělávka této české hry od 2K Czech z roku 2010 pro PC/PS3/X360 je pravděpodobně na spadnutí.

Podtitul Definitive edice se obvykle používá pro takovou kompilaci veškerého obsahu, který kdy ke hře vyšel, tzn. veškerá DLC (The Betrayal of Jimmy, Jimmy's Vendetta, Joe's Adventures), leč v tomto případě nepochybně půjde o remaster na současné platformy - tedy na PlayStation 4, Xbox One a snad i počítače.

Žádné další podrobnosti zatím nejsou k dispozici, ale vsadili bychom se, že hra bude venku dříve než na její desáté narozeniny, které nastanou 24. srpna (nejspíš před prázdninami).

Take 2 nepochybně nejsou slepí a vnímají naprosto přeplněný podzim kvůli všem odkladům a startu next-genu, což by Mafii 2 během hluchého začátku léta mohlo hrát do karet. Krom toho tímto remakem osondují zájem publika, zda ještě na tuto gangsterskou sérii nezapomnělo, před spekulovanou Mafia 4 údajně z Las Vegas pro příští generaci konzolí.

Na podobném místě, akorát v Americe (Entertainment Software Rating Board) byla zase objevena zmínka o Saints Row: The Third Remastered pro PS4/X1/PC, které poprvé vyzradil jeden obchod s údajným datem vydání začátkem května.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia II

PS3, Xbox 360, PC

Mafia III

Video Game

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments