Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Godfall na PS5 bude mixem Monster Hunter World a Dark Souls

Spousta infa z časáku.

Nadále platí, že je to prakticky jediná oznámená hra mířící na PlayStation 5, konzolová exkluzivita, která není cross-genem s PS4 (jinak ale bude i na PC).

Godfall od Counterplay Games si proto vysloužil obálku a preview v Oficiálním PlayStation Magazínu, odkud čerpáme nové informace.

Hratelnostně má jít o kombinaci Monster Hunter World s Dark Souls, přičemž druhá jmenovaná hra inspirovala hlavně boje.

Podílení se některých bývalých autorů Destiny 2 se zase projeví tím, že do hry se budete moci kdykoli připojit a odpojit (systém "drop in, drop out").

Tým čítající 75 lidí hrdě hlásá, že Godfall se bude hrát jinak než jakákoli dosavadní hra díky procesoru a GPU z PS5.

Výjimečně výkonný SSD z PS5 zase prý zařídí novou úroveň detalů pro každý jednotlivý objekt na scéně, stejně jako hladké načítání rozlehlého herního světa.

Nové adaptivní triggery PS5 ovladače a jeho haptická zpětná vazba se postarají o osvěžující pocit z bojů. Jste jedním z posledních rytířů, jehož úkolem je zastavit apokalyptické události.

Hra s tématikou vysokého fantasy s prvky země, vzduchu, ohně a ducha má odměnit agresivní styl hraní. Založený na schopnostech, tudíž bude mít prim správné načasování, abyste způsobili co největší zranění.

Bossové budou navrženi, aby byli zábavní i v co-opu ve více lidech. Zpočátku si zvolíte třídu dle typu brnění, kde budou na výběr tři sady, a postupem času si odemknete mnoho různých přizpůsobení.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Godfall

PS4, PS5, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments