Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Prý se blíží vzrušující odhalení her pro Xbox Series X

Respektovaný insider promluvil, o co půjde.

Vypadá to, že Microsoft je při chuti a hodlá zužitkovat určité prodlevy s odkrytím designu PS5 i jejích first-party her ve svůj prospěch.

Už na velikonoční pondělí údajně připravuje velká oznámení nových her hlavně pro Xbox Series X. Nebudou to exkluzivity, protože jak víme, všechny hry minimálně příští rok pošlapou i na Xbox One, přesto se vyplatí ostražitost.

Třeba jen kvůli tomu, jaká studia s nejlepšími odborníky na RPG má ve své stáji: Obsidian Entertainemnt (The Outer Worlds), Playground Games (Fable, Forza Horizon) či InXile Entertainment (Wasteland 3).

"Fanoušci Xboxu se v pondělí dozví něco velmi, velmi vzrušujícího," naznačili redaktoři IGN v podcastu, aniž by vysvětlili, proč k tomu nedošlo už v pořadu Inside Xbox.

Přizvukovat se jim rozhodl respektovaný insider s přezdívkou Shinobi602, který je znám coby milovník série Mass Effect či RPG žánru.

Do diskusí na ResetERA umístil malý teaser, co asi tak čekat:

"Skutečně už na to nebudete muset dlouho čekat. Jsem neuvěřitelně nadšen z toho, co je od Xboxu na spadnutí. Úžasné fantasy světy, rebooty i velká sci-fi. Měla by to být zábava".

Zatím se mrkněte, jak se zkamarádili věční rivalové ze Sony a PlayStation na Twitteru či na půlhodinový dokument o vývoji předešlé hry od Obsidianu, The Outer Worlds:

Watch on YouTube

Read this next