Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oficiálně vyzrazena PC verze Final Fantasy 7 Remaku

+ gratulace od DOOMa, hitparáda PS Store za březen s pár překvapeními.

V pátek oficiálně vydaný Final Fantasy 7 Remake, který k sérii přilákal i spoustu nováčků, má na PS4 pouze časovou (roční) exkluzivitu.

Na kterou platformu zamíří později, to vyzradili kupodivu přímo Square Enix v oficiálním videu, kde hlavní producent Yoshinori Kitase děkuje fanouškům za čekání a podporu.

V jednu chvíli se tam objevují záběry, kde se píše, že byly zachyceny na PC. Japonská férovost a upřímnost opět vyhrála nad tím, co je už oficiálně známo nebo co se hodí do krámu.

Watch on YouTube

Vedle toho je z výroků autorů či MS zřejmé, že hra dorazí i na Xbox One a také v nějaké upgradované verzi na příští generaci konzolí.

K vydání jinak pogratuloval i hrdina DOOM Eternal stylovým plakátem:

Z aktuální hitparády prodejnosti na PlayStation Store za březen je jinak zvláštní, že DOOM Eternal se v Evropě umístil až na 14. místě, zatímco v USA mu patří čtvrtá příčka. Slabý start měl Nioh 2, který se v Evropě nevešel ani do TOP20 a v USA skončil až osmý. Jedničkou je samozřejmě CoD díky hype okolo Warzone, úspěchem skončil remaster Modern Warfare 2 (5. místo v Americe za jediný den při vydání až 31. března).

USA
Evropa

Read this next