If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dnes stream o technologiích s Igorem Staňkem z Nvidia

+ nové ovladače.

V uplynulých týdnech bylo představeno několik zásadních novinek v oblasti GPU, mezi něž patří uvedení DLSS 2.0, nová generace herních a profesionálních notebooků s GPU GeForce RTX SUPER a vylepšenými funkcemi technologie Max-Q, oznámení beta verze Minecraftu s RTX a také představení API DirectX 12 Ultimate společností Microsoft.

U této příležitosti spustí společnost NVIDIA na svých facebookových stránkách dnes, ve čtvrtek 16. dubna od 16.00 stream pro fanoušky, ve kterém dotazy od komunity zodpoví Igor Staněk, Senior Technical Product Manager EMEAI pro Gaming ve společnosti NVIDIA.

Link je zde.

Nový stream "GeForce: O technice s Igorem" navazuje na tradici lokálního pořadu NVIDIA minuty, který široké komunitě fanoušků v České republice a na Slovensku přibližoval novinky společnosti NVIDIA v herním odvětví. Igor Staněk spolupracuje s vývojáři a pomáhá jim implementovat aktuální technologie a funkce do nejnovějších herních titulů. V IT odvětví působí přes 20 let, od roku 2006 pak ve společnosti NVIDIA, kde prošel několika pozicemi. Fanouškům tak může nabídnout unikátní pohled na současné trendy v rámci herní scény.

Také vyšly nové GeForce Game Ready ovladače s optimalizacemi a vylepšením pro dnes vycházející beta verzi Minecraft s RTX (info). Do hry přidají také podporu DLSS 2.0 a pro zpřístupnění těchto funkcí jsou vyžadovány.

Aktuální verze ovladačů je také optimalizována pro Saints Row: The Third Remastered, Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, a SnowRunner. Přidává též podporu pro trojici nových G-SYNC Compatible herních monitorů.

Cover image for YouTube videoDirectX 12 Ultimate na GeForce RTX

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments