Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Do Marseille v nové epizodě z World War Z GOTY re-edice

10 milionů lidí zařídilo překonání Left 4 Dead 2.

Během nedávného rozdávání základní hry zdarma o ní požádalo 10 milionů lidí (a hrálo ji 250 tisíc lidí ve špičce naráz), o žádnou jinou takovou hru na Epic Games Store prý nebyl takový zájem. Dokonce v počtu downloadů překonala Left 4 Dead 2.

Nelze se proto divit, že jsou Saber Interactive vyloženě na koni - i kvůli odkoupení od THQ Nordic za obrovské peníze (mnohonásobně více než za Warhorse Studios) a přípravě pokračování této zombie akce dle filmu.

Mezidobí ovšem naplní něčím jiným: čerstvě ohlášenou Game of the Year edicí World War Z, ve které bude zahrnutý veškerý přídavný obsah.

Venku bude 5. května za 50 dolarů pro PC, PS4, X1. Někdy později také vznikne verze pro Nintendo Switch, která by měla díky zkušenostem s portováním např. Zaklínače 3 dopadnout dobře.

Watch on YouTube

Zpátky ovšem k GOTY edici: do World War Z přidá novou PvE epizodu pro kooperativní hru ve francouzském Marseille se třemi novými misemi, vlastním příběhem a postavami. Viz debutová tříminutová ukázka výše.

Dále uvnitř najdete balíčky zbraní (The Lobo Weapon Pack, Biohazard Weapon Pack, Special Operations Forces Weapon Pack, Last Aid Weapon Pack + jeden další) a postav (Professionals Character Skin Pack + War Heroes Character Skin Pack).

Samozřejmě s GOTY edicí obdržíte i Horde režim, podporu cross-platform hraní mezi PC a Xbox verzí, týdenní výzvy, extrémní obtížnost a jiné věci jako všichni ostatní hráči. Časem pak vyleze nová herní třída s unikátními schopnostmi.

Obrázky z Marseille:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

World War Z

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments