Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzeno Crysis Remastered, už i teaser, datum vydání a detaily

UPDATE 2.

UPDATE 2 - Crytek v oficiální tiskovce stanovil vydání neurčitě na léto tohoto roku. CEO studia Avni Yerli je potěšen, že mohou na této sérii opět praacovat (společně se Saber Interactive, tvůrci World War Z) a přinést všem fanouškům i nepoznamenaným hráčům remaster, jaký si zaslouží.

Předělávka se zaměří jen na singleplayerovou kampaň, ne na mulťák. Oslní texturami ve vysoké kvalitě, vylepšenými grafickými podklady, temporal anti-aliasingem, SSDO, SVOGI a efektem depth of field. Vedle toho dostanete nové nastavení nasvícení, motion blur, parallax occlusion mapping, nové částicové efekty, volumetrickou mlhu, paprsky světla, hezčí vegetaci, softwarový raytracing atd.

UPDATE - venku už je krátké teaser video:

Watch on YouTube

Tak dlouho se vábilo hláškami o Nomádovi na Twitteru, až se homepage utrhla a našlo se na ní vše ještě před oficiálním oznámením.

Dnes v poledne byl ve zdrojáku webu Cryteku nalezen nosný artwork pro Crysis Remastered, čímž se potvrdily zvěsti ze začátku týdne.

Předělávka prvního dílu legendární FPS z překrásného prostředí tropického ostrova kupodivu vyjde vedle PC, PlayStation a Xbox také na Nintendo Switch s mnohem méně výkonným hardwarem (ale zase to je 13 let stará hra, co jela i na předešlé generaci konzolí).

V popisku se praví (thx RobotBrush):

"Hra od tvůrců Far Cry, Hunt: Showdown a CryEngine nabídne fanouškům first-person stříleček tu nejlépe vypadající, vylepšenou a inovativní hratelnost, což je vyzve k přežití v reálném čase."

Crysis Remastered prý přinese nové grafické vlastnosti, textury ve vysokém rozlišení a vlastní řešení raytracingu v nativním renderování přes API CryEngine.

Dokonce i s instrukcemi od marketingového oddělení pro webmastera :)

Oficiální tiskovku a trailer lze čekat v řádu hodin.

Před dvěma dny Crytek nahodil poslední tweet s vábením. Také sháněl technického ředitele na ještě neohlášený AAA titul, čímž se patrně Crysis Remastered nemyslelo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crysis

PS3, Xbox 360, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments