Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První dva díly Crackdown s DLC zdarma

Staré dárky od Microsoftu.

Prakticky každý velký výrobce přispěl svou troškou do mlýna a dal hráčům něco natrvalo či dočasně zdarma, aby v dobách "temna" zůstali doma a zabili čas.

Nejvíce v tomto směru byla vidět snaha Sony s iniciativou Play at Home, v jejímž rámci dala tři remastery Uncharted a Journey pro PS4.

A co na to Microsoft? Jeho dosavadní reakce je určitě za očekáváním, ač to nijak oficiálně nekomunikoval a museli si to najít hráči sami.

Na obchodě Microsoft Store bezplatně zpřístupnil první a druhý díl série Crackdown, které na Xbox One zprovozníte přes režim zpětné kompatibility, jelikož obě hry jsou určeny ještě pro minulou generaci Xbox 360. Platit se teď nemusí ani za některá jejich DLC.

Na pouhou chybu to nevypadá, hry tam takto s dovětkem FREE visí od víkendu dodnes, možná i mnohem déle. První díl Crackdown navíc obsahuje speciální podporu pro Xbox One X.

Nicméně je zase pravda, že díky službě Xbox Game Pass jsou všechny hry od Microsoftu velmi dostupné každému za nízký měsíční poplatek, takže možná Phil Spencer a spol. neshledali za nutné spojovat s koronavirovou krizí nějaké velké rozdávání. Ale přihodit do placu loňský Crackdown 3, který beztak u hráčů moc neuspěl, působilo by to celé podstatně lépe.

Zdarma je jinak k mání i Too Human.

Read this next