Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vše jsem si vymyslel, přiznal fantazírování o Spider-Man 2

Toto není vtipné.

S železnou pravidelností se to opakuje prakticky ob den. Reddit, anonymní autor, nově zřízený uživatelský účet, dlouhý výčet vlastností hry, předmětem nějaká předpokládaná exkluzivita pro PlayStation 5 (např. Horizon 2), po pár hodinách příspěvek smazán administrátory.

Takové pochybné "úniky" obvykle ani nezmiňujeme, protože se stačí držet starého pravidla - že čím je údajný výčet prvků detailnější a konkrétnější, i když to jsou fanoušky vysněné věci, na 99 procent se jedná o podvrh.

Tak tomu bylo na přelomu týdne i v případě Spider-Man 2. Na rozdíl od většiny jiných, autor příspěvku se dodatečně přiznal, že se snažil veřejnost napálit.

"Děkujim vám za zábavných 24 hodin. Nedávný únik ze 17. dubna jsem si kompletně vycucal z prstu, protože jsem se během karantény doma nudil. Jako dlouholetý fanoušek Spider-mana a náruživý hráč jsem se jen pokoušel vypátrat, jaké vlastnosti by z pokračování udělaly ještě lepší hru než jednička, ale nějak se to rychle vymklo z rukou".

Tento chlapík, kterému se dostalo pět minut slávy, doufá, že Spider-Man 2 od Insomniac Games bude nakonec mnohem lepší, než jeho fantazírování.

Pro nás ostatní to je další varování, aby se nevěřilo úplně všemu, co někdo na internetu vyplodí, zvlášť v této době, kdy mnohým trochu hrabe.

Read this next