If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Úryvek hudby ze Cyberpunk 2077

+ tiskovka k limitované speciální konzoli, další ukázky.

Zatímco se rozhořel spor mezi Bethesdou a autorem soundtracku pro DOOM Eternal, kterým je Mick Gordon, nespokojený s finálním mixem některých skladeb od někoho jiného, máme tu něco obdobného.

Paul Leonard-Morgan, jeden ze skladatelů hudby pro Cyberpunk 2077, na soukromém Twitteru zveřejnil krátkou ukázku jeho nové skladby do hry:

Mezitím dorazila oficiální tisková zpráva Comgadu k tomu v pátek odkrytému speciálnímu modelu Xbox One X ve stylu Cyberpunk 2077.

Citujeme v původním znění:

Tato limitovaná edice konzole s 1 TB, vytvořená ve spolupráci designerů z CD PROJEKT RED a Microsoftu, znázorňuje městský úpadek a živoucí technologii Night City. Její design zahrnuje prvky, které svítí ve tmě, ozdobné panely, ledky, efekty se změnou barvy, a textury - to vše evokuje celou řadu prvků z temně futuristického prostředí hry Cyberpunk 2077. Součástí konzole bude bezdrátový ovladač pro Xbox, který bude inspirovaný jedinečnými motivy Johnnyho Silverhanda a jehož design bude napůl přirozený a napůl kyber-vylepšený chrom. Tento ovladač, který vyjde v tomto balíku v průběhu roku, je možné již teď zakoupit samostatně u vybraných prodejců včetně Microsoft Store.

Cover image for YouTube videoXbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle

V balení s konzolí a ovladačem bude i kód pro digitální stažení hry Cyberpunk 2077 a další překvapení, která budou zveřejněna již brzy. Podrobnosti o této sadě i ovladači se objeví na speciální stránce. Cyberpunk 2077 vyjde 17. září 2020 na PC, Xbox One a PlayStation 4 v profesionální české verzi.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments