Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází cyberpunkový Cloudpunk s létáním po městě

+ startovní trailer.

V minulých dnech vyšla nová hra Cloudpunk od nezávislého studia Ion Lands pro PC, PS4, X1 a Switch.

"Fanoušci cyberpunkového žánru už měli spoustu příležitostí zahrát si hry o střílení lidí ve futuristickém městě. Ale s touto hrou jsme se chtěli soustředit na něco jiného, na to, jaké to je být kurýrem v takovém městě," říká šéf Marko Dieckman.

Jak vyplývá i ze startovního traileru, bude to hodně o létání se vznášedlem a pohybu po svých po svítící metropoli, která zanechá silný první dojem, leč hratelnostní náplň už působí poměrně plytce.

Watch on YouTube

"Jmenuješ se Rania. Toto je tvá první noční šichta pro pololegální kurýrní společnost Cloudpunk, která se nachází v táhnoucím se městě Nivalis. Chodíš všude - od níže položené dřeně po vrcholek, který propichuje šedé oblaky vysoko na hranicí troposféry. Žádné doručení není příliš nebezpečné a nikdo není rychlejší než řidič Cloudpunku.

V této kyberpunkové hře založené na příbězích se seznámíš s řadou postav, včetně androidů, umělé inteligence a bezcharakterních lidí v každé úrovni společnosti. Každý má svůj příběh a v průběhu jedné noci v Nivalisu se vše změní. Tvá rozhodnutí budou mít trvalý dopad na obyvatele Nivalisu."

Hra na Steamu stojí 18 eur.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cloudpunk

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments