Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PlayStation 5 údajně představí až 4. června, zatím je zde neoficiální TV spot

Věrohodný zdroj.

Je nám jasné, že jste z těch všech nenaplněných "úniků" už velmi unaveni až otráveni, stejně jako my. Od února se neděje nic jiného než to, že prakticky každý, kdo umí psát a má účet na nějaké sociální síti, tahá z kloubouku nějaké datum, kdy podle něj dojde k odhalení.

Avšak toto je jiný případ. Přišel s tím Jeffrey Grubb, známý redaktor velkého amerického webu VentureBeat, který má na starosti tamní sekci o hrách.

Podle něj je pořádné představení PlayStation 5 a her momentálně plánováno až na 4. června 2020.

Napsal to pod svým verifikovaným uživatelským profilem do diskusních fór ResetERA, aniž by specifikoval zdroj či autenticitu, ale ví se o něm, že má se Sony vřelé vztahy (například na únorovém PlayStation Meetingu vyfotil malé muzeum se starými konzolemi, i věděl v předstihu datum Nintendo Direct).

Klíčové je, že by si lidé měli přestat dělat plané naděje ohledně květnového odhalení PS5, které s největší pravděpodobností nenastane. Padá tím také nejspíš příslib časopisu OPM ohledně odkrytí her už 2. června, ačkoli mu může být vše ukázáno v předstihu, aby stihl uzávěrku.

Zatím doporučujeme nový, neoficiální reklamní spot na PlayStation 5 a ovladač DualSense, který pochází od stejného autora, jako ty koncepční rendery minulý týden. Samozřejmě to je stále jen domnělý design konzole, nikoli něco zaručeného:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments