Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA Play Live s nějakými světovými premiérami

S čím by se mohli v červnu vytasit?

Když nový Battlefield dorazí až příští rok, Dragon Age je velmi daleko, Fallen Order 2 se plánuje až na 2022, Battlefront 3 nebude, další NFS se nestihne a nikoho netankuje... Budou mít vůbec Electronic Arts něco nesportovního, áčkového a akčního na start příští generace konzolí letos na podzim?

Právě odpověď na tuto otázku se dozvíme 12. června na pouze digitálně vysílané akci EA Play Live.

Pro našince je poněkud nevýhodné, že oproti předešlým letům proběhne až v jednu ráno.

EA tam slibují nějaké světové premiéry a novinky, což bude, doufejme, něco více než jen příští ročníky FIFA a Madden NFL. Spekuluje se o nějakém novém druhu sportovní hry, jaká tu od nich ještě nebyla, vrátit by se mohl po pauze i jejich basket už cílený pro nextgen.

V úvahu dále připadá ten remaster starého Crysis, ačkoli to není úplně vhodný titul pro přeplněný podzim. Možná ty filmy podle The Sims?

Není vyloučeno, že se přední výrobce vypraví cestou renderovaných filmečků z her, které jsou ještě na hony vzdáleny, ale radost by udělaly.

Pravděpodobná je účast toho Project Maverick od EA Motive či jiného menšího indie počinu, řeč by mohla přijít také na cloudové řešení od EA. Suma sumárum, ta půlhodinka by se něčím zaplnit nakonec mohla.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments