Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Údajně uniklé E3 plány Warner Bros: Hitman 3, Injustice 3 a Batman

Od toho, kdo věděl o Mortal Kombatu.

Anonymní zdroj a fóra 4Chan, to nikdy nepůsobí věrohodně. ALE! Tento člověk věděl několik dnů dopředu o příběhovém rozšíření Mortal Kombat 11, včetně názvu, které bylo dnes potvrzeno, což dává dobrou šanci, že by mohl mít správné informace i o ostatních hrách - pokud si tedy v jejich případě jen nepopustil uzdu fantazii.

Údajné uniklé plány Warner Bros pro nyní už zrušenou výstavu E3 2020 zahrnovaly ještě Hitman 3, Injustice 3 a nového Batmana (thx Digit.in). Něco z toho bylo uspíšeno, něco může být naopak opožděno.

Hitman 3 má být finální hrou trilogie, kdy Deluxe edice nabídne přístup ke všem předešlým misím, příběhům a DLC, tudíž si už předešlé díly nemusíte shánět separátně. Tři mise v pokračování mají prý být kooperativní s druhým živým hráčem. Vydání údajně o Vánocích 2020.

Oproti tomu Injustice 3 (též poslední hra v sérii) má být ještě velmi daleko, objeví se až ve 2022. Zahrnout má dva příběhové režimy, zřejmě z perspektivy Supermana a Batmana (?). Ve výčtu bojovníků prý najdete tyto: John Constantine, Huntress, Penguin, Etrigan, Killer Croc, Zatanna, Doctor Manhattan a dokonce i Neo/Keanu Reeves. Hlavním záporňákem má být Nekron.

O tzv. měkkém rebootu Batmana se toho napsalo už hodně. Hlasy postavám mají poskytnout Troy Baker (jako Joker) a Roger Craig Smith. Hra sice nebude mít přímou souvislost se stávající Arkham sérií, ale herní mechanismy se samozřejmě přenesou. Celá rodinka Robin, Nightwing a Batgirl má být ovladatelná. Herní svět má být údajně tím největším v sérii, včetně vozidel, avšak bitvy s nimi nečekejte. Vydání prý na podzim letošního roku.

Jestli se šuškanda o těchto tří hrách potvrdí, to teprve uvidíme - některé vlastnosti zní docela podezřele, předvídatelně či příliš obecně. Opět však připomínáme, že dotyčný korektně věděl o Mortal Kombat 11 Aftermath dopředu, ačkoli jména nových bojovníků byly mimo. Je klidně možné, že pouze seznam her je správný, ale detaily o nich smyšlené.

Read this next