Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Opět náznak Mafia remasterů. Jak oficiální, tak z Brazílie. Prý i pro Stadia

Blíží se snad oznámení?

Učebnicový příklad, jak se dělá marketing a virální kampaň na sociálních sítích. Stačilo naťukání pouhých šesti písmen a zajistilo to prostor na všech zpravodajských serverech.

Po dvou letech totiž ožil oficiální účet série Mafia na Twitteru. Pravda, není to bůhvíjak originální, podobným způsobem nedávno vábil Crytek na remaster Crysis, který se posléze potvrdil.

Na účtu Mafia Game se objevilo slovo Family, tedy rodina, což někteří zprvu připisovali včerejšímu Dnu matek, ale jistě to bude mít nějaký hlubší význam. Už jen proto, že účet je spravován někým z Velké Británie a tam ho slaví jindy.

Dnes tam zase přibylo slovo Power, čili Moc.

Samozřejmě se v reakci na to mluví o zvýšení šancí na spekulované remastery Mafia 2 a Mafia 3, o nichž víme díky asijským ratingovým organizacím.

Fanoušci by nejvíce brali modernizaci prvního dílu Mafia, ale u něj to tedy moc nevidíme, ale i remake dvojky se jistě stane hitem.

Olej do ohně přilila dnes ještě brazilská ratingová organizace, která vyzradila, že Mafia 2 bude existovat i ve streamované verzi pro Google Stadia, vedle nových verzí pro PS4 či Xbox One (a PC).

Každopádně připomínáme, že Mafia 2 bude v srpnu slavit desáté narozeniny, což by bylo ideální načasování na oživení této značky, před údajným pokračováním Mafia 4 z Las Vegas.

Čtěte také: Na Mafia 2 remaster už nemusíte čekat, právě vyšel mod s novým nasvícením, Mafia 3 má být znovu vydána též, ale proč vlastně re-edice?

Pouze fanouškovský nástřel

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia

PS2, Xbox, PC

Mafia II

PS3, Xbox 360, PC

See 1 more

Mafia III

Video Game

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments