Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bonusová mise Assassins Creed Valhalla a kdo složí soundtrack

Nález Season Passu.

Mírno rozčarování ze slibu jen 30fps na Xbox Series X či pouhých cutscén v avizovaném gameplay videu (nemluvě o tom, že chybí čeština) napraví pár drobnějších zpráv.

Kdo si do Assassins Creed Valhalla pořídí Season Pass, odemkne se mu bonusová příběhová mise týkající se Beowulfa. V ní hrdina Eivor odhalí krutou pravdu za touto legendou.

Druhá bonusová mise "The Way of the Beserker" bude za předobjednávku a zřejmě i ta bude stát někde bokem mimo hlavní příběh. Vyplývá to z předčasně vypuštěných informací na německém obchodě UbiSoftu.

Season Pass vás má vzít do jiných zemí než Norsko a Anglie, ostatně už dříve producent zmínil, že navštívíte několik překvapivých oblastí. Slibuje "epický obsah, průzkum nových zemí a nález nové výbavy".

Dále jsme se dozvěděli, kdo pro Valhalla složí hudbu. Bude to jedna z nejuznávanějších osobností v této oblasti, Jesper Kyd, autor hudby do Assassins Creed 2, Assassins Creed: Brotherhood a Assassins Creed Revelations. Se soundtrackem mu pomohou Sarah Schachner (AC Origins) a Einar Selvik (TV seriál Vikingové)

Ohledně spatření záběrů ze hry se nemusíte bát, dle kreativního ředitele Ashrafa Ismaila máme před sebou dlouhou marketingovou kampaň, během které určitě video z hraní uvidíte. Jen to chce trpělivost. Povzdechům nad tím, co bylo ukázáno ve čtvrtečním Inside Xbox, rozuměl a označil je za právoplatné.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments