If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Unikly první obrázky remasterů Mafia 1 a Mafia 2, i datum vydání

Vinou Microsoftu - první detaily + UPDATE.

Tak za tohle určitě nebude Microsoft od Take 2 pochválen. Naopak to někdo těžce schytá, když pokazil na příští úterý zamýšlené velkolepé odhalení.

Z obchodu Microsoftu už dnes v podvečer uniklo prvních sedm screenshotů z oprášeného prvního dílu Mafia z remasterované kompilace Mafia Trilogy (oficiální potvrzení s teaserem), nosný artwork, obal a dokonce i datum vydání.

Mafia 1: Definitive Edition

Remake jedničky bude venku 28. srpna 2020, což je podle našich informací přesné. Níže ještě následují první detaily o Mafia 1: Definitive Edition a obrázky z remasteru dvojky...

V popisku se uvádí, že Mafia 1 z 30. let z amerického města Lost Heaven byla "opětovně vytvořena od nuly, věrně oživená klasika, s rozšířeným příběhem, hratleností a původním soundtrackem". Prý to je přesně ta Mafia, jakou jste si pamatovali. S meziválečnou architekturou, vozy a kulturou, kterou uvdiíte, uslyšíte i s ní budete mít interakce. Navíc kdo bude mít Mafia: Definitive Edition, odemkne si Tommyho oblek a taxík do příbuzných her Mafia II a Mafia III v Definitive edicích.

Mafia 2: Definitive Edition

Na separované produktové stránce obchodu Microsoftu - čili zdá se, že digitální verze her asi budou v prodeji jednotlivě (separátně) - byl vzápětí nalezen ten druhý remaster, Mafia 2: Definitive Edition. I z něj proto máme níže prvních sedm obrázků (ten vizuální pokrok už tam logicky není tak patrný) a také oficiální obal.

Dvojka zahrne základní hru a veškerá DLC, což má být poprvé, co takové kompletní balení dostáváme (zabere prý 43 GB). Kdo bude vlastnit Definitive Edition dvojky, odemkne se mu jako bonus Vitova kožená bunda Vita a auto v obou zbylých hrách Mafia and Mafia 3 (v jejich Definitive edicích). Mafia 2 prý bude též remasterována v HD detailech, ale o bližších technických podrobnostech či změnách v Empire Bay se tam nepíše, jen je slíbena podpora 4K Ultra HD a HDR10.

Navíc - a to je velmi překvapivé - Mafia 2: Definitive Edition má být vydána už příští týden, 19. května, reportují kolegové z Eurogamer.net.

Když si to tedy shrneme: u Mafia 1 to bude takový remake v srpnu, zatímco u Mafia 2 půjde za pár dnů "jen" o remaster.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments