If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Videosrovnání Ghost of Tsushima mezi 2018 a 2020

+ nároky na harddisk a jaká je trvanlivost hry?

Čtvrtečních 18 minut k tomu vyloženě vybízelo. Došlo v téměř hotové verzi k nějakému downgradu této PS4 exkluzivity oproti jejímu předvedení v roce 2018?

Někteří tento názor zastávali, ale nelze to jednoznačně říct. Šlo totiž o odlišné pasáže, které nelze vzájemně poměřovat.

Posuzovat se dají jen věci, jako počet objektů na scéně, míra detailů, nasvícení, stínování, odrazy a plynulost hraní. Posuďte vše sami v následujícím videosrovnání:

Cover image for YouTube videoGhost of Tsushima - 2018 vs 2020 gameplay (4K)

Ze zalistování na PlayStation Store jinak nově víme, že Ghost of Tsushima nebude takovým mackem jako The Last of Us 2. Vystačí si jen s jedním diskem a 50 GB volného místa na vaší konzoli PS4, což je na rozlehlý otevřený svět akceptovatelné.

Brazilská stránka Voxel se zase optala kreativního šéfa (Nate Fox) na trvanlivost hry. Toto říct je prý velmi složité, protože záleží na tom, jestli se zapojíte do izolovaných vedlejších aktivit.

"Provedli jsme testy s lidmi, kteří hráli šest a půl hodiny každý den, a výsledky byly velmi rozdílné. Někdo se třeba nesoustředil na dokončení hlavního příběhu, protože ho vytížily bokovky. Pokud je započítáte do herní doby, dostanete se na nějakých 40 až 50 hodin. Vykročit mimo hlavní trasu určitě doporučujeme, protože na ostrově Tsushima toho je hodně k objevování."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Ghost Of Tsushima

PS4

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments